Ελληνική Ιστοσελίδα PC-BSD

by telemaxos

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

XBMC - Ψυχαγωγικό Κέντρο

Το XBMC [1] είναι ένας media player/ψυχαγωγικό κέντρο για ψηφιακά μέσα. Το XBMC μπορεί να παίξει τα περισσότερα[2] δημοφιλή φορμά ήχου και βίντεο. Μπορεί να παίξει CD και DVD ή μια εικόνα, ακόμη και αρχεία μέσα σε ZIP και RAR. Μπορεί να ανιχνεύσει όλα τα μέσα σας(π.χ. CD/DVD) δημιουργώντας αυτόματα μια προσωπική βιβλιοθήκη με τα εξώφυλλα των άλμπουμ, περιγραφές, και την  fan art.

WARNING
Πριν εγκαταστήσετε το XBMC, σιγουρευτείτε ότι το σύστημα έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές.s. Συνιστάται από NVIDIA GeForce 6150 και μετά.
Κατά την εγκατάσταση του PC-BSD ® παρέχεται μια επιλογή για να εγκαταστήσετε το XBMC. Εάν θέλετε να το εγκαταστήσετε αργότερα, χρησιμοποιήστε τον Πίνακα Ελέγχου ➜ Διαχειριστής πακέτων ➜ Misc. Κατα την διάρκεια της εγκατάστασης, αφού επιλέξετε το περιβάλλον εργασία, κάντε κλίκ στο "Customize", κλικάρετε στο Misc και κάπου εκεί θα βρείτε το πακέτο του εν λόγω προγράμματος. Μόλις Το XBMC έχει εγκατασταθεί, μια καταχώρηση θα πρέπει να προστεθεί στο "Multimedia" του μενού εφαρμογών της επιφάνειας εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε Το XBMC, πληκτρολογώντας XBMC από μια γραμμή εντολών.


Help



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου